fbpx

ēdināšana 4 Mediumedinasana 2edinasana 1

 

 

 

 

 

 

 

Izglītības programma: Ēdināšanas pakalpojumi
Iegūstamā kvalifikācija:
Pavārs,
3.kvalifikācijas līmenis
Mācību ilgums: 4 gadi
Finansējums: Valsts budžets

 

Pavārs vada ēdināšanas uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesu, organizē uzskaiti un atskaiti, plāno un organizē darba uzdevumu izpildi, kontaktējas ar viesi, pieņem pasūtījumus, organizē pasūtījumu izpildi, sastāda ēdienkarti un veic kalkulāciju, sadala darba uzdevumus, kontrolē to izpildi.

Profesionālie mācību priekšmeti:

  • uztura fizioloģija,
  • sanitārija un higiēna,
  • ēdienu gatavošanas tehnoloģija,
  • ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums,
  • konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija,
  • ēdināšanas uzņēmumu darba organizācija,
  • viesu apkalpošanas organizācija, pārtikas preču zinības,
  • uzskaite un kalkulācija,
  • runas un kustību kultūra,
  • viesmīlības pamati u.c.

 

Prakses un darba iespējas:

strādāt pārtikas produktu ražošanas nozarēs: gaļas, piena, augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmumos, zivju produkcijas, kulinārijas izstrādājumu, dzērienu, konditorejas izstrādājumu un saldumu ražošanas uzņēmumos.



 

 

 

 

 

 

 
Lasi vairāk par izvēlēto profesiju PROFESIJU PASAULĒ!
Prof pasaule

 

 

 

 

 
 

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmark RGB tumss3

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*