fbpx

atverto druvju dienai

Uzzini vairāk ŠEIT!

IMG 1662

Izlaidums – viens no skaistākajiem notikumiem jaunu cilvēku dzīvē. Šie ir svētki, kad apstāties un padomāt, kas paveikts un cik daudz iespēju vēl priekšā.
Sveicam ESF 31.grupas absolventus- jaunos pavārus!

Foto no izlaiduma ŠEIT

20 28 Izlaidums 108Krāsaini sapņi šai pasaulē klejo
Meklējot prātus, kas brīnumiem tic
Varbūt, ka tevi tie apciemo šodien
Tu būsi pirmais, nu, kurš gan vēl cits

 

Foto no 20. un 28.grupas izlaiduma pieejami šeit

Foto no 10., 12. un 24. grupas izlaiduma pieejami šeit

5v10. un 11.jūnijā biedrība "Siera klubs" organizēja valsts mēroga konkursu " Mans lepnums - mans īpašais siers". Konkursā piedalījās 22 jaunieši - topošie ēdienu gatavošanas meistari, lai parādītu savu māku mīksto, nenogatavināto sieru siešanā, piedāvājot jaunas idejas. Tehnikuma audzēkņi- Klinta Šimanska un Matīss Valts Beriņš, ieguva 5.vietu ar sieru “Citroniņš”.

1431622816.jūnijā Latvijas Bankas Zelta zālē Rīgā notika “Junior Achievement Latvija“ ceremonija “Gada labākais ekonomikā 2016”. Nominācijā “Gada labākais JA Latvija skolēns 2016” tika godināta Valmieras tehnikuma audzēkne Madara Stukmane, klātesot arī skolotājai Agitai Šamšelei un direktoram Ērikam Spuriņam.

Valmieras tehnikumā Madara Stukmane 3.kursā apgūst viesmīlības pakalpojuma speciālista profesiju. “To, ka Madara ir mērķtiecīga, ar ļoti labām sekmēm un radošām idejām, varēja pamanīt jau pirmajā kursā, kad audzēkne aktīvi iesaistījās skolas pašpārvaldē, kā arī sāka dziedāt skolas ansamblī, ko dara arī šobrīd,” stāsta skolotāja A.Šamšele.

Meistarklase Valmieras tehnikuma 116Piektdien, 10.jūnijā, Valmieras tehnikumā notika Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētā meistarklase "Mūsdienu latviešu virtuve, unikāli Latvijā audzēti un ražoti produkti – Latvijas lepnums. Kafija, tās pagatavošanas noslēpumi un daudzveidība. Kafijas deserti.".

Ēdienu gatavošanas meistarklasi vadīja Restorānu Servisa Skolas vadītājs Māris Astičs, “Latvijas gada pavārs 2015” nominācijas ieguvēja Ina Poliščenko un Rīgas restorāna “Le Dome” pavārs Nikolajs Borodkins. Jauniešiem bija iespēja arī noklausīties lekciju kafiju – tās šķirnēm, kvalitāti, malumu, grauzdējumu un pasniegšanas veidiem, kā arī darboties prakstiski un pašiem pagatavot ideālo Caffe Latte. Šo meistarklases daļu vadīja Jānis Viļumsons un Inguss Reizenbergs.

Jūlijs 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

atverto druvju dienai

Uzzini vairāk ŠEIT!

IMG 1662

Izlaidums – viens no skaistākajiem notikumiem jaunu cilvēku dzīvē. Šie ir svētki, kad apstāties un padomāt, kas paveikts un cik daudz iespēju vēl priekšā.
Sveicam ESF 31.grupas absolventus- jaunos pavārus!

Foto no izlaiduma ŠEIT

20 28 Izlaidums 108Krāsaini sapņi šai pasaulē klejo
Meklējot prātus, kas brīnumiem tic
Varbūt, ka tevi tie apciemo šodien
Tu būsi pirmais, nu, kurš gan vēl cits

 

Foto no 20. un 28.grupas izlaiduma pieejami šeit

Foto no 10., 12. un 24. grupas izlaiduma pieejami šeit

5v10. un 11.jūnijā biedrība "Siera klubs" organizēja valsts mēroga konkursu " Mans lepnums - mans īpašais siers". Konkursā piedalījās 22 jaunieši - topošie ēdienu gatavošanas meistari, lai parādītu savu māku mīksto, nenogatavināto sieru siešanā, piedāvājot jaunas idejas. Tehnikuma audzēkņi- Klinta Šimanska un Matīss Valts Beriņš, ieguva 5.vietu ar sieru “Citroniņš”.

1431622816.jūnijā Latvijas Bankas Zelta zālē Rīgā notika “Junior Achievement Latvija“ ceremonija “Gada labākais ekonomikā 2016”. Nominācijā “Gada labākais JA Latvija skolēns 2016” tika godināta Valmieras tehnikuma audzēkne Madara Stukmane, klātesot arī skolotājai Agitai Šamšelei un direktoram Ērikam Spuriņam.

Valmieras tehnikumā Madara Stukmane 3.kursā apgūst viesmīlības pakalpojuma speciālista profesiju. “To, ka Madara ir mērķtiecīga, ar ļoti labām sekmēm un radošām idejām, varēja pamanīt jau pirmajā kursā, kad audzēkne aktīvi iesaistījās skolas pašpārvaldē, kā arī sāka dziedāt skolas ansamblī, ko dara arī šobrīd,” stāsta skolotāja A.Šamšele.

Meistarklase Valmieras tehnikuma 116Piektdien, 10.jūnijā, Valmieras tehnikumā notika Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētā meistarklase "Mūsdienu latviešu virtuve, unikāli Latvijā audzēti un ražoti produkti – Latvijas lepnums. Kafija, tās pagatavošanas noslēpumi un daudzveidība. Kafijas deserti.".

Ēdienu gatavošanas meistarklasi vadīja Restorānu Servisa Skolas vadītājs Māris Astičs, “Latvijas gada pavārs 2015” nominācijas ieguvēja Ina Poliščenko un Rīgas restorāna “Le Dome” pavārs Nikolajs Borodkins. Jauniešiem bija iespēja arī noklausīties lekciju kafiju – tās šķirnēm, kvalitāti, malumu, grauzdējumu un pasniegšanas veidiem, kā arī darboties prakstiski un pašiem pagatavot ideālo Caffe Latte. Šo meistarklases daļu vadīja Jānis Viļumsons un Inguss Reizenbergs.

Loģistikas darbinieks
Būvizstrādājumu galdnieks
CNC metālapstrādes darbagaldu iestatītājs
Konditors
Pavārs vai pavāra palīgs
Ķīmiskās produkcijas ražošanas operators
Motorzāģa operators
Tekstiliju ražošanas speciālists
Meža mašīnu operators
Mazumtirdzniecības komercdarbinieks
Mašīnbūves tehniķis
Mehatronisku sistēmu tehniķis
Galdnieks vai galdnieka palīgs
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Grāmatvedis

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Jūlijs 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmark RGB tumss3

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*