IMG 1662

Izlaidums – viens no skaistākajiem notikumiem jaunu cilvēku dzīvē. Šie ir svētki, kad apstāties un padomāt, kas paveikts un cik daudz iespēju vēl priekšā.
Sveicam ESF 31.grupas absolventus- jaunos pavārus!

Foto no izlaiduma ŠEIT

20 28 Izlaidums 108Krāsaini sapņi šai pasaulē klejo
Meklējot prātus, kas brīnumiem tic
Varbūt, ka tevi tie apciemo šodien
Tu būsi pirmais, nu, kurš gan vēl cits

 

Foto no 20. un 28.grupas izlaiduma pieejami šeit

Foto no 10., 12. un 24. grupas izlaiduma pieejami šeit

5v10. un 11.jūnijā biedrība "Siera klubs" organizēja valsts mēroga konkursu " Mans lepnums - mans īpašais siers". Konkursā piedalījās 22 jaunieši - topošie ēdienu gatavošanas meistari, lai parādītu savu māku mīksto, nenogatavināto sieru siešanā, piedāvājot jaunas idejas. Tehnikuma audzēkņi- Klinta Šimanska un Matīss Valts Beriņš, ieguva 5.vietu ar sieru “Citroniņš”.

1431622816.jūnijā Latvijas Bankas Zelta zālē Rīgā notika “Junior Achievement Latvija“ ceremonija “Gada labākais ekonomikā 2016”. Nominācijā “Gada labākais JA Latvija skolēns 2016” tika godināta Valmieras tehnikuma audzēkne Madara Stukmane, klātesot arī skolotājai Agitai Šamšelei un direktoram Ērikam Spuriņam.

Valmieras tehnikumā Madara Stukmane 3.kursā apgūst viesmīlības pakalpojuma speciālista profesiju. “To, ka Madara ir mērķtiecīga, ar ļoti labām sekmēm un radošām idejām, varēja pamanīt jau pirmajā kursā, kad audzēkne aktīvi iesaistījās skolas pašpārvaldē, kā arī sāka dziedāt skolas ansamblī, ko dara arī šobrīd,” stāsta skolotāja A.Šamšele.

Meistarklase Valmieras tehnikuma 116Piektdien, 10.jūnijā, Valmieras tehnikumā notika Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētā meistarklase "Mūsdienu latviešu virtuve, unikāli Latvijā audzēti un ražoti produkti – Latvijas lepnums. Kafija, tās pagatavošanas noslēpumi un daudzveidība. Kafijas deserti.".

Ēdienu gatavošanas meistarklasi vadīja Restorānu Servisa Skolas vadītājs Māris Astičs, “Latvijas gada pavārs 2015” nominācijas ieguvēja Ina Poliščenko un Rīgas restorāna “Le Dome” pavārs Nikolajs Borodkins. Jauniešiem bija iespēja arī noklausīties lekciju kafiju – tās šķirnēm, kvalitāti, malumu, grauzdējumu un pasniegšanas veidiem, kā arī darboties prakstiski un pašiem pagatavot ideālo Caffe Latte. Šo meistarklases daļu vadīja Jānis Viļumsons un Inguss Reizenbergs.

Valmieras tehnikums prakse 1Šovasar Valmiera ir galamērķis ne tikai ārvalstu ceļotājiem, bet arī studentiem, kas vēlas gūt darba pieredzi Latvijas uzņēmumos. Sadarbojoties Valmieras tehnikumam, SIA “Valmiermuižas alus” un SIA „Akācija E.V.”, praksē ir uzņemtas sešas jaunietes no Lielbritānijas.

Meitenes Bethany, Kristina, Danna, Eleanor, Cassian un Chloe Valmierā ieradās jūnija sākumā, lai Erasmus+ projekta "Broader horizons" ietvaros mācītos pavāra profesijas noslēpumus Valmiermuižas Alus virtuvē, kafejnīcā “Jauna saule” un restorānā "Teātra Vīna Studija". Jaunietes atzīst, ka ir patīkami pārsteigtas par augsto kvalitātes līmeni ēdināšanas uzņēmumos Latvijā. Ļoti atzinīgi tiek vērtēta arī darba organizācija restorānu virtuvēs. Cassian norāda: “Lielbritānijā par pavāriem galvenokārt strādā vīrieši, darba vidē bieži valda stress un nekārtība. Valmierā savukārt ēdināšanā pārsvarā darbojas nosvērtas sievietes (cool women – angļu val.), un darbs rit vieglā un patīkamā gaisotnē”.

Janvāris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

IMG 1662

Izlaidums – viens no skaistākajiem notikumiem jaunu cilvēku dzīvē. Šie ir svētki, kad apstāties un padomāt, kas paveikts un cik daudz iespēju vēl priekšā.
Sveicam ESF 31.grupas absolventus- jaunos pavārus!

Foto no izlaiduma ŠEIT

20 28 Izlaidums 108Krāsaini sapņi šai pasaulē klejo
Meklējot prātus, kas brīnumiem tic
Varbūt, ka tevi tie apciemo šodien
Tu būsi pirmais, nu, kurš gan vēl cits

 

Foto no 20. un 28.grupas izlaiduma pieejami šeit

Foto no 10., 12. un 24. grupas izlaiduma pieejami šeit

5v10. un 11.jūnijā biedrība "Siera klubs" organizēja valsts mēroga konkursu " Mans lepnums - mans īpašais siers". Konkursā piedalījās 22 jaunieši - topošie ēdienu gatavošanas meistari, lai parādītu savu māku mīksto, nenogatavināto sieru siešanā, piedāvājot jaunas idejas. Tehnikuma audzēkņi- Klinta Šimanska un Matīss Valts Beriņš, ieguva 5.vietu ar sieru “Citroniņš”.

1431622816.jūnijā Latvijas Bankas Zelta zālē Rīgā notika “Junior Achievement Latvija“ ceremonija “Gada labākais ekonomikā 2016”. Nominācijā “Gada labākais JA Latvija skolēns 2016” tika godināta Valmieras tehnikuma audzēkne Madara Stukmane, klātesot arī skolotājai Agitai Šamšelei un direktoram Ērikam Spuriņam.

Valmieras tehnikumā Madara Stukmane 3.kursā apgūst viesmīlības pakalpojuma speciālista profesiju. “To, ka Madara ir mērķtiecīga, ar ļoti labām sekmēm un radošām idejām, varēja pamanīt jau pirmajā kursā, kad audzēkne aktīvi iesaistījās skolas pašpārvaldē, kā arī sāka dziedāt skolas ansamblī, ko dara arī šobrīd,” stāsta skolotāja A.Šamšele.

Meistarklase Valmieras tehnikuma 116Piektdien, 10.jūnijā, Valmieras tehnikumā notika Valsts izglītības attīstības aģentūras organizētā meistarklase "Mūsdienu latviešu virtuve, unikāli Latvijā audzēti un ražoti produkti – Latvijas lepnums. Kafija, tās pagatavošanas noslēpumi un daudzveidība. Kafijas deserti.".

Ēdienu gatavošanas meistarklasi vadīja Restorānu Servisa Skolas vadītājs Māris Astičs, “Latvijas gada pavārs 2015” nominācijas ieguvēja Ina Poliščenko un Rīgas restorāna “Le Dome” pavārs Nikolajs Borodkins. Jauniešiem bija iespēja arī noklausīties lekciju kafiju – tās šķirnēm, kvalitāti, malumu, grauzdējumu un pasniegšanas veidiem, kā arī darboties prakstiski un pašiem pagatavot ideālo Caffe Latte. Šo meistarklases daļu vadīja Jānis Viļumsons un Inguss Reizenbergs.

Valmieras tehnikums prakse 1Šovasar Valmiera ir galamērķis ne tikai ārvalstu ceļotājiem, bet arī studentiem, kas vēlas gūt darba pieredzi Latvijas uzņēmumos. Sadarbojoties Valmieras tehnikumam, SIA “Valmiermuižas alus” un SIA „Akācija E.V.”, praksē ir uzņemtas sešas jaunietes no Lielbritānijas.

Meitenes Bethany, Kristina, Danna, Eleanor, Cassian un Chloe Valmierā ieradās jūnija sākumā, lai Erasmus+ projekta "Broader horizons" ietvaros mācītos pavāra profesijas noslēpumus Valmiermuižas Alus virtuvē, kafejnīcā “Jauna saule” un restorānā "Teātra Vīna Studija". Jaunietes atzīst, ka ir patīkami pārsteigtas par augsto kvalitātes līmeni ēdināšanas uzņēmumos Latvijā. Ļoti atzinīgi tiek vērtēta arī darba organizācija restorānu virtuvēs. Cassian norāda: “Lielbritānijā par pavāriem galvenokārt strādā vīrieši, darba vidē bieži valda stress un nekārtība. Valmierā savukārt ēdināšanā pārsvarā darbojas nosvērtas sievietes (cool women – angļu val.), un darbs rit vieglā un patīkamā gaisotnē”.

Būvizstrādājumu galdnieks
Ķīmiskās produkcijas ražošanas operators
Mazumtirdzniecības komercdarbinieks
Konditors
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
Meža mašīnu operators
CNC metālapstrādes darbagaldu iestatītājs
Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Loģistikas darbinieks
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis
Mehatronisku sistēmu tehniķis
Pavārs vai pavāra palīgs
Galdnieks vai galdnieka palīgs
Tekstiliju ražošanas speciālists
Mašīnbūves tehniķis
Motorzāģa operators
Grāmatvedis

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Janvāris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmar

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*