Biznesa skola Valmieras tehnikums 2Valmieras tehnikumā norisinājusies Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmas direktora Claudio Riveras radošā darbnīca, kurā piedalījās mūsu topošie uzņēmēji – skolēnu mācību firmu dibinātāji. Darbnīcas vadītājs dalījās ar savu pieredzi biznesa vadīšanā un investoru piesaistē, kā arī pastāstīja iepriekšējo gadu Latvijas labāko skolēnu mācību uzņēmumu pieredzi un citus labās prakses piemērus. Darbošanās mērķis bija iemācīties īsi un efektīvi pasniegt savu ideju klientiem vai investoriem, izmantojot Biznesa Canvas modeli.

Darbnīcas laikā audzēkņi guva vērtīgus un noderīgus padomus, kā arī pārliecību par savu ideju, biznesa modeli un uzlaboja prezentēšanas prasmes.

Itālijas pavāra meistarklase 14Novembrī “Itāļu kulinārijas nedēļas” ietvaros Valmieras tehnikumā viesojās delegācija no Ansel Keys institūta Itālijā. Meistarklasi vadīja Vidusjūras diētas eksperts, profesors Michele Giaquinto. Kopā ar topošajiem ēdināšanas speciālistiem no tehnikuma pavārs pagatavoja septiņus itāļu ēdienus, atklājot dažādus kulināros noslēpumus, tostarp – kā pagatavot gaisīgu tiramisu un kāda ir klasiskas picas mīklas recepte.

florbols Valmieras tehnikumsŠā gada 14.novembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā notika Valmieras pilsētas un starpnovadu sacensības florbolā. Sacensībās piedalījās piecas komandas. Mūsu jaunieši rādīja ļoti labu sniegumu, izcīnot pirmo vietu.

Komandā startēja: 20.grupas audzēkņi A. Kuratņiks 11(3+8), M. Muižnieks 6(3+3), R. Ščeglovs, M. Opmanis no 20.grupas. Kā arī D.Zēmelis 3(3+0) no 17.grupas, 13.grupas audzēknis R.Jēkabsons 4(4+0), K.Brēža 1(1+0) no 22.grupas, U.Mustis 2(1+1) no 19.grupas un G.Klāvs  no 27.grupas. Vārtus sargāja 18.grupas audzēknis R.Izajs.

Valsts svētki Valmieras tehnikums 7Kurzemes bitēm ir Latgalē māsas,

Vidzemē brāļi un Zemgalē sirds.

Latvija novadi tuvi un tāli,

Kopēju balsi un valodu dzird.

RRS meistarklase 4Valsts svētku nedēļā aizvadīta meistarklase ar septiņu ēdienu gatavošanu un degustēšanu. Visi ēdieni gatavoti no tiem produktiem, ar kuriem varam lepoties Latvijā. Meistarklasi vadīja SIA "Restorānu servisa skola" šefpavāri Māris Astičs, Tomass Godiņš un konditore Airita Jurcika.

Ja jautātu cilvēkiem: „Kāds ir Latvijas nacionālais ēdiens?”, tad bieži cilvēki sauktu tādus produktus un ēdienus, ko mēs visi zinām, bet ikdienā maz izmantojam. Šajā meistarklasē tika gatavoti tādi produkti, kurus mēs gatavojam biežāk, nedaudz atkāpjoties no klasiskajām izvēlēm.

Seminārs VācijāValmieras tehnikuma audzēkņi novembra sākumā viesojās sadarbības skolā Berufskolleg Halle, Vācijā, lai piedalītos abu profesionālo skolu kopīgi īstenotajā projektā "Promote Your employability". 

Projekta mērķis ir jauniešu nodarbinātības veicināšana pēc tehnikuma absolvēšanas. Kā norāda organizatori – svarīgi, lai jaunieši skolas gados kļūtu par labiem speciālistiem un labiem potenciālajiem darbiniekiem, kolēģiem. Projekta laikā dalībnieki apguva lietišķo komunikāciju, izstrādāja pieteikumus darba sludinājumiem, piedalījās darba interviju simulācijās, kā arī tikās ar personāla atlases speciālistiem.

Janvāris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Biznesa skola Valmieras tehnikums 2Valmieras tehnikumā norisinājusies Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmas direktora Claudio Riveras radošā darbnīca, kurā piedalījās mūsu topošie uzņēmēji – skolēnu mācību firmu dibinātāji. Darbnīcas vadītājs dalījās ar savu pieredzi biznesa vadīšanā un investoru piesaistē, kā arī pastāstīja iepriekšējo gadu Latvijas labāko skolēnu mācību uzņēmumu pieredzi un citus labās prakses piemērus. Darbošanās mērķis bija iemācīties īsi un efektīvi pasniegt savu ideju klientiem vai investoriem, izmantojot Biznesa Canvas modeli.

Darbnīcas laikā audzēkņi guva vērtīgus un noderīgus padomus, kā arī pārliecību par savu ideju, biznesa modeli un uzlaboja prezentēšanas prasmes.

Itālijas pavāra meistarklase 14Novembrī “Itāļu kulinārijas nedēļas” ietvaros Valmieras tehnikumā viesojās delegācija no Ansel Keys institūta Itālijā. Meistarklasi vadīja Vidusjūras diētas eksperts, profesors Michele Giaquinto. Kopā ar topošajiem ēdināšanas speciālistiem no tehnikuma pavārs pagatavoja septiņus itāļu ēdienus, atklājot dažādus kulināros noslēpumus, tostarp – kā pagatavot gaisīgu tiramisu un kāda ir klasiskas picas mīklas recepte.

florbols Valmieras tehnikumsŠā gada 14.novembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā notika Valmieras pilsētas un starpnovadu sacensības florbolā. Sacensībās piedalījās piecas komandas. Mūsu jaunieši rādīja ļoti labu sniegumu, izcīnot pirmo vietu.

Komandā startēja: 20.grupas audzēkņi A. Kuratņiks 11(3+8), M. Muižnieks 6(3+3), R. Ščeglovs, M. Opmanis no 20.grupas. Kā arī D.Zēmelis 3(3+0) no 17.grupas, 13.grupas audzēknis R.Jēkabsons 4(4+0), K.Brēža 1(1+0) no 22.grupas, U.Mustis 2(1+1) no 19.grupas un G.Klāvs  no 27.grupas. Vārtus sargāja 18.grupas audzēknis R.Izajs.

Valsts svētki Valmieras tehnikums 7Kurzemes bitēm ir Latgalē māsas,

Vidzemē brāļi un Zemgalē sirds.

Latvija novadi tuvi un tāli,

Kopēju balsi un valodu dzird.

RRS meistarklase 4Valsts svētku nedēļā aizvadīta meistarklase ar septiņu ēdienu gatavošanu un degustēšanu. Visi ēdieni gatavoti no tiem produktiem, ar kuriem varam lepoties Latvijā. Meistarklasi vadīja SIA "Restorānu servisa skola" šefpavāri Māris Astičs, Tomass Godiņš un konditore Airita Jurcika.

Ja jautātu cilvēkiem: „Kāds ir Latvijas nacionālais ēdiens?”, tad bieži cilvēki sauktu tādus produktus un ēdienus, ko mēs visi zinām, bet ikdienā maz izmantojam. Šajā meistarklasē tika gatavoti tādi produkti, kurus mēs gatavojam biežāk, nedaudz atkāpjoties no klasiskajām izvēlēm.

Seminārs VācijāValmieras tehnikuma audzēkņi novembra sākumā viesojās sadarbības skolā Berufskolleg Halle, Vācijā, lai piedalītos abu profesionālo skolu kopīgi īstenotajā projektā "Promote Your employability". 

Projekta mērķis ir jauniešu nodarbinātības veicināšana pēc tehnikuma absolvēšanas. Kā norāda organizatori – svarīgi, lai jaunieši skolas gados kļūtu par labiem speciālistiem un labiem potenciālajiem darbiniekiem, kolēģiem. Projekta laikā dalībnieki apguva lietišķo komunikāciju, izstrādāja pieteikumus darba sludinājumiem, piedalījās darba interviju simulācijās, kā arī tikās ar personāla atlases speciālistiem.

Būvizstrādājumu galdnieks
Ķīmiskās produkcijas ražošanas operators
Mazumtirdzniecības komercdarbinieks
Konditors
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
Meža mašīnu operators
CNC metālapstrādes darbagaldu iestatītājs
Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Loģistikas darbinieks
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis
Mehatronisku sistēmu tehniķis
Pavārs vai pavāra palīgs
Galdnieks vai galdnieka palīgs
Tekstiliju ražošanas speciālists
Mašīnbūves tehniķis
Motorzāģa operators
Grāmatvedis

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Janvāris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmar

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*