fbpx

pav.kon.2 MediumPPR tehniķis 5 Medium

 

Izglītības programma:

 

Pārtikas produktu tehnoloģija

Iegūstamā kvalifikācija:
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis,
3.kvalifikācijas līmenis (atbilst 4. LKI līmenim)
Mācību ilgums: 1,5 gadi (14 mēnēši)
Finansējums: ESF budžets, programma “Jauniešu garantija” 
Uzņemšanas nosacījumi: Ar vidējo izglītību vecumā no 17 līdz 29 gadiem (ieskaitot)

 

Pārtikas produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanā un izejvielu pārstrādē, ievērojot tehnoloģisko instrukciju, labas higiēnas un labas ražošanas prakses nosacījumus, nodrošina tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā.

Profesionālie mācību priekšmeti:

  • Sabiedrības un cilvēka drošība (1. un 2.līmenis)
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes (1. un 2.līmenis)
  • Iniciatīva un uzņēmējdarbība (1. un 2.līmenis)
  • Labas higiēnas un kvalitātes sistēmas prasības
  • Maizes un miltu produktu ražošana
  • Piena un piena produktu ražošana
  • Gaļas un gaļas produktu ražošana
  • Zivju un zivju produktu ražošana
  • Augļu un dārzeņu produktu ražošana
  • Dzērienu ražošana
  • Saldumu un šokolādes izstrādājumu ražošana
  • Kvalifikācijas prakse

Prakses un darba iespējas:

Var strādāt visu veidu pārtikas ražošanas uzņēmumos, arī lielveikalos, kuros ir savas kulinārijas izstrādājumu nodaļas; var dibināt savu privātuzņēmumu un/vai turpināt mācības augstākā izglītības iestādē.

  2 logotipu ansamblis

Lasi vairāk par izvēlēto profesiju PROFESIJU PASAULĒ!
Prof pasaule
 
 
 
 
 
 
Novembris 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

pav.kon.2 MediumPPR tehniķis 5 Medium

 

Izglītības programma:

 

Pārtikas produktu tehnoloģija

Iegūstamā kvalifikācija:
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis,
3.kvalifikācijas līmenis (atbilst 4. LKI līmenim)
Mācību ilgums: 1,5 gadi (14 mēnēši)
Finansējums: ESF budžets, programma “Jauniešu garantija” 
Uzņemšanas nosacījumi: Ar vidējo izglītību vecumā no 17 līdz 29 gadiem (ieskaitot)

 

Pārtikas produktu ražošanas tehniķis strādā pārtikas produktu ražošanā un izejvielu pārstrādē, ievērojot tehnoloģisko instrukciju, labas higiēnas un labas ražošanas prakses nosacījumus, nodrošina tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā.

Profesionālie mācību priekšmeti:

  • Sabiedrības un cilvēka drošība (1. un 2.līmenis)
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes (1. un 2.līmenis)
  • Iniciatīva un uzņēmējdarbība (1. un 2.līmenis)
  • Labas higiēnas un kvalitātes sistēmas prasības
  • Maizes un miltu produktu ražošana
  • Piena un piena produktu ražošana
  • Gaļas un gaļas produktu ražošana
  • Zivju un zivju produktu ražošana
  • Augļu un dārzeņu produktu ražošana
  • Dzērienu ražošana
  • Saldumu un šokolādes izstrādājumu ražošana
  • Kvalifikācijas prakse

Prakses un darba iespējas:

Var strādāt visu veidu pārtikas ražošanas uzņēmumos, arī lielveikalos, kuros ir savas kulinārijas izstrādājumu nodaļas; var dibināt savu privātuzņēmumu un/vai turpināt mācības augstākā izglītības iestādē.

  2 logotipu ansamblis

Lasi vairāk par izvēlēto profesiju PROFESIJU PASAULĒ!
Prof pasaule
 
 
 
 
 
 
UGUNSDROŠĪBA 20 stundas
UGUNSDROŠĪBA 160 stundas

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Novembris 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmark RGB tumss3

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*