fbpx

Gaļas prod.izg. exkursija7. jūnijā pieaugušo izglītības grupa, kas ESF projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” ietvaros apgūst specializāciju “gaļas produktu izgatavotājs”, devās mācību ekskursijā uz gaļas pārstrādes uzņēmumu SIA “MARGRET” Jēkabpilī. Uzņēmuma vadītājs Normunds Teicāns mācību ekskursijas dalībniekus sākumā īsi iepazīstināja ar gaļas pārstrādes uzņēmuma tapšanas vēsturi. Tad sekoja pavisam atklāts stāstījums par gaļas pārstrādes produktu ražošanas tehnoloģijām un uzņēmuma ražotās produkcijas plašo sortimentu, kas sastāda apmēram 140 veidu.

Bez gaļas produktiem šeit top arī plašs konditorejas izstrādājumu klāsts, tiek servēti banketa galdi dažādu svētku un svinību gadījumos. Neskatoties uz to, ka šobrīd jūtami trūkst nozares speciālisti, uzņēmuma vadītājs apgalvo, ka klienta pasūtījums tiek izpildīts vienmēr un laikā. 

Uzņēmumam SIA “MARGRET” pieder arī savs lopu pirmapstrādes cehs, kurā tiek izmantota HALAL kaušanas metode. Tas ir ceļš, kādā saražoto produkciju iespējams eksportēt arī uz tām valstīm, kurās ir musulmaņu ticība. Jāpiebilst, ka HALAL produktiem ir ne tikai reliģiska nozīme, bet arī atbilstība mūsdienu ekoloģiskajām prasībām.

Kursanti pēc mācību ekskursijas atzīst, ka guvuši ļoti vērtīgu pieredzi par gaļas produktu ražošanas tehnoloģijām, un “ceļa maizei” saņēmuši daudz praktisku padomu, kas lieti noderēs viņu turpmākajā profesionālajā darbībā. 

Projektu 8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

Oktobris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Gaļas prod.izg. exkursija7. jūnijā pieaugušo izglītības grupa, kas ESF projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” ietvaros apgūst specializāciju “gaļas produktu izgatavotājs”, devās mācību ekskursijā uz gaļas pārstrādes uzņēmumu SIA “MARGRET” Jēkabpilī. Uzņēmuma vadītājs Normunds Teicāns mācību ekskursijas dalībniekus sākumā īsi iepazīstināja ar gaļas pārstrādes uzņēmuma tapšanas vēsturi. Tad sekoja pavisam atklāts stāstījums par gaļas pārstrādes produktu ražošanas tehnoloģijām un uzņēmuma ražotās produkcijas plašo sortimentu, kas sastāda apmēram 140 veidu.

Bez gaļas produktiem šeit top arī plašs konditorejas izstrādājumu klāsts, tiek servēti banketa galdi dažādu svētku un svinību gadījumos. Neskatoties uz to, ka šobrīd jūtami trūkst nozares speciālisti, uzņēmuma vadītājs apgalvo, ka klienta pasūtījums tiek izpildīts vienmēr un laikā. 

Uzņēmumam SIA “MARGRET” pieder arī savs lopu pirmapstrādes cehs, kurā tiek izmantota HALAL kaušanas metode. Tas ir ceļš, kādā saražoto produkciju iespējams eksportēt arī uz tām valstīm, kurās ir musulmaņu ticība. Jāpiebilst, ka HALAL produktiem ir ne tikai reliģiska nozīme, bet arī atbilstība mūsdienu ekoloģiskajām prasībām.

Kursanti pēc mācību ekskursijas atzīst, ka guvuši ļoti vērtīgu pieredzi par gaļas produktu ražošanas tehnoloģijām, un “ceļa maizei” saņēmuši daudz praktisku padomu, kas lieti noderēs viņu turpmākajā profesionālajā darbībā. 

Projektu 8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

UGUNSDROŠĪBA 20 stundas
UGUNSDROŠĪBA 160 stundas

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Oktobris 2019
P O T C P S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmark RGB tumss3

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*