fbpx

Valmieras tehnikums Skills Latvia 5Šī gada 16. un 17.janvārī Rīgā aizvadīts nacionālā jauno profesionāļu meistarības konkursa SkillsLatvia 2019 pusfināls. Nominācijā “Restorānu serviss” finālā ar 4.vietu iekļuva 3.kursa ēdināšanas pakalpojumu specialitātes audzēkne Linda Kārkliņa, bet nominācijā “Ēdienu gatavošana” labāko sešiniekā vietu izcīnīja 2.kursa ēdināšanas pakalpojumu specialitātes audzēknis Roberts Lezdiņš. Audzēkņus konkursa pusfinālam gatavoja skolotājas Solvita Pazāne un Ramona Jirgena.

Nominācijā “Ēdienu gatavošana” sacentās jaunie pavāri no 18 profesionālās izglītības iestādēm, bet iespēju piedalīties finālā ieguva tikai seši. Savukārt nominācijā “Restorānu serviss” sešas labāko vietas tika izcīnītas 9 profesionālo izglītības iestāžu konkurencē.
Visi konkursa finālisti jau maijā cīnīsies par godalgām vietām nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā SkillsLatvia 2019.

Pusfinālā konkursantu paveikto vērtēja nozaru eksperti - Māris Jansons, Edgars Balodis, Līga Bušmane, Inese Vīcupa, Pēteris Repečko un Mārtiņš Kukojs. Patīkamu pārsteigumu žūrijai sagādāja topošo pavāru gatavotie deserti, kas izcēlās gan ar izskatu, gan daudzveidību un garšu. Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma individuālas profesionāļu uzslavas un ieteikumus, kā uzlabot un pilnveidot savu sniegumu.

Konkurss notiek projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, ko finansē Eiropas Sociālais fonds un līdzfinansē Latvijas valsts

Novembris 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Valmieras tehnikums Skills Latvia 5Šī gada 16. un 17.janvārī Rīgā aizvadīts nacionālā jauno profesionāļu meistarības konkursa SkillsLatvia 2019 pusfināls. Nominācijā “Restorānu serviss” finālā ar 4.vietu iekļuva 3.kursa ēdināšanas pakalpojumu specialitātes audzēkne Linda Kārkliņa, bet nominācijā “Ēdienu gatavošana” labāko sešiniekā vietu izcīnīja 2.kursa ēdināšanas pakalpojumu specialitātes audzēknis Roberts Lezdiņš. Audzēkņus konkursa pusfinālam gatavoja skolotājas Solvita Pazāne un Ramona Jirgena.

Nominācijā “Ēdienu gatavošana” sacentās jaunie pavāri no 18 profesionālās izglītības iestādēm, bet iespēju piedalīties finālā ieguva tikai seši. Savukārt nominācijā “Restorānu serviss” sešas labāko vietas tika izcīnītas 9 profesionālo izglītības iestāžu konkurencē.
Visi konkursa finālisti jau maijā cīnīsies par godalgām vietām nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā SkillsLatvia 2019.

Pusfinālā konkursantu paveikto vērtēja nozaru eksperti - Māris Jansons, Edgars Balodis, Līga Bušmane, Inese Vīcupa, Pēteris Repečko un Mārtiņš Kukojs. Patīkamu pārsteigumu žūrijai sagādāja topošo pavāru gatavotie deserti, kas izcēlās gan ar izskatu, gan daudzveidību un garšu. Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma individuālas profesionāļu uzslavas un ieteikumus, kā uzlabot un pilnveidot savu sniegumu.

Konkurss notiek projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, ko finansē Eiropas Sociālais fonds un līdzfinansē Latvijas valsts

UGUNSDROŠĪBA 160 stundas
UGUNSDROŠĪBA 20 stundas

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Novembris 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmark RGB tumss3

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*