fbpx

Valmieras Tehnikums Unilever prezentācija 5Notikušas divas meistarklases, kurās Valmieras tehnikuma audzēkņiem bija iespēja papildināt savas profesionālās zināšanas par maizes izstrādājumu pagatavošanu, kā arī uzzināt par jaunākajām tendencēm saldo un sāļo uzkodu gatavošanā. Audzēkņiem bija iespēja zināšanas iegūt, klausoties profesionāļu stāstījumā, kā arī darbojoties praktiski.

Divas dienas Valmieras tehnikuma audzēkņiem bija iespēja apgūt zināšanas par maizes cepšanu un praktiski līdzdarboties mīklas gatavošanā. Meistarklasi vadīja igauņu maiznieks Leho Mets, kurš mācīja jauniešiem dažādas profesionālās nianses, jo maizes gatavošana ne vienmēr ir strikti pakļauta receptei. Dažkārt maizes gatavošanu ietekmē miltu kvalitāte, raugs, mēness fāzes un pat maiznieka garastāvoklis. Meistarklases noslēguma jauniešiem bija iespēja mieloties ar tikko ceptu pašu gatavotu rupjmaizi un saldskābo maizi.

Otrajā meistarklasē savu produkciju prezentēja uzņēmums “Unilever Food Solution”, kurš ir  pasaulē populāru produktu ražotājs, piemēram, “Knorr”, “Hellmann’s”, “Lipton” u.c. Kopā ar uzņēmuma pārstāvjiem meistarklases viesiem un skolas audzēkņiem bija iespēja iepazīties ar dažādu pirkstiņu uzkodu variācijām, ko iespējams pagatavot, izmantojot uzņēmuma piedāvāto produkcija. Meistarklases dalībnieki apguva astoņu sāļo un trīs saldo uzkodu variantus. 

Foto no maizes meistarklases atrodami šeit

Foto no “Unilever Food Solution” meistarklases atrodami šeit

Marts 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Valmieras Tehnikums Unilever prezentācija 5Notikušas divas meistarklases, kurās Valmieras tehnikuma audzēkņiem bija iespēja papildināt savas profesionālās zināšanas par maizes izstrādājumu pagatavošanu, kā arī uzzināt par jaunākajām tendencēm saldo un sāļo uzkodu gatavošanā. Audzēkņiem bija iespēja zināšanas iegūt, klausoties profesionāļu stāstījumā, kā arī darbojoties praktiski.

Divas dienas Valmieras tehnikuma audzēkņiem bija iespēja apgūt zināšanas par maizes cepšanu un praktiski līdzdarboties mīklas gatavošanā. Meistarklasi vadīja igauņu maiznieks Leho Mets, kurš mācīja jauniešiem dažādas profesionālās nianses, jo maizes gatavošana ne vienmēr ir strikti pakļauta receptei. Dažkārt maizes gatavošanu ietekmē miltu kvalitāte, raugs, mēness fāzes un pat maiznieka garastāvoklis. Meistarklases noslēguma jauniešiem bija iespēja mieloties ar tikko ceptu pašu gatavotu rupjmaizi un saldskābo maizi.

Otrajā meistarklasē savu produkciju prezentēja uzņēmums “Unilever Food Solution”, kurš ir  pasaulē populāru produktu ražotājs, piemēram, “Knorr”, “Hellmann’s”, “Lipton” u.c. Kopā ar uzņēmuma pārstāvjiem meistarklases viesiem un skolas audzēkņiem bija iespēja iepazīties ar dažādu pirkstiņu uzkodu variācijām, ko iespējams pagatavot, izmantojot uzņēmuma piedāvāto produkcija. Meistarklases dalībnieki apguva astoņu sāļo un trīs saldo uzkodu variantus. 

Foto no maizes meistarklases atrodami šeit

Foto no “Unilever Food Solution” meistarklases atrodami šeit

Konditors
Mehatronisku sistēmu tehniķis
Tekstiliju ražošanas speciālists
Loģistikas darbinieks
Viesmīlības pakalpojumu speciālists
Mašīnbūves tehniķis
Būvizstrādājumu galdnieks
Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
Grāmatvedis
Ķīmiskās produkcijas ražošanas operators
Mazumtirdzniecības komercdarbinieks
CNC metālapstrādes darbagaldu iestatītājs
Pavārs vai pavāra palīgs
Meža mašīnu operators
Motorzāģa operators
Galdnieks vai galdnieka palīgs
Pārtikas produktu ražošanas tehniķis

 

 

 

 

 

"JAUNIEŠU GARANTIJA"

Marts 2019
P O T C P S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mūsu draugi

valmieras logoVG logo color verticallogo food unionLVRAsieraklubspavaru klubsAttēls1ValproLogo transparentViA PNGValmieras attīstības aģentūraValmiera wordmar

Noderīgi

Izm logologo viscVIAA logo1hartafondi

Adrese:
Vadu iela 3, Valmiera, LV 4201

Tel.: +371 64232155
Fakss.: +371 64232156



Uzdodiet savu jautājumu:

Vārds:*
E-pasts:*
Jautājums:*